Zdjęcia wysłałam na drugi z podanych adresów.
To z pierwszego poczta odrzucała, co było tego powodem? - nie wiem.
Myślę, że teraz jest wszystko O.K.
Cześć SąsiedziePrzemo73 pisze:...Czy mogę prosić o skany 40,41,42-Gozdowo ...
Niko, panuje na tym forum dobry zwyczaj podpisywania postów chociaż imieniem.nika71 pisze:Witam, czy mogę prosić o przesłanie na maila: nika71@op.pl skanów:
3 Modła Bienna, Babia, Zastróże 15 Grabienice + wsie Bożatki, Zarzew,Błonice i Witnica.
Zbyszku.zbyszek-57 pisze:Witam Czy mogę także prosić o skan z tomu III str .121 Jutrosin
Może będzie o Łakomskim ,Łakomym . Pozdrawiam Zbyszek
DankaW pisze:Drodzy.
Bardzo przepraszamy za tak duże opóźnienie w wysyłce.
Powodem całej sytuacji jest to, że pożyczyliśmy Materiały do dziejów chłopa wielkopolskiego wszystkie trzy tomy
i Inwentarze dóbr szlacheckich powiatu kaliskiego obydwa tomy znajomenu historykowi.
Musieliśmy dojechać do Niego, aby zrobić zdjęcia.
Myślę, że najrozsądniej będzie, aby "zamówienia" pisać od września.
Temat na pewno zejdzie już nisko, ale przypomnimy się, jak książki do nas wrócą,
i nadal będziemy służyli pomocą dla zainteresowanych Forumowiczów.
Przepraszamy i prosimy o cierpliwość.
Sylwię prosimy o przesłanie na PV adresu e-mail, nie możemy wysłać zdjęć z opisem Stęgosza.
Krzysztofie,xiu22 pisze:Witam czy mogę ponownie prosić o zdjęcie
58. Borzęciczki, Bułaków, Kaczagórka, Gałązki, Dębowiec i Mycielin — wizja stanu dóbr z 9 V 1776 r
a także o 35 Miasto Jutrosin + wsie Sielec, Rogożewo i Pawłowo. xiu22@interia.pl
Leokadio.Leokadiaka pisze:Witam serdecznie,
jeżeli Dzieje chłopa... tom III wrócił już do Pani to proszę o skany 78- Stęgosz i 83- Kretków.
Halinko.Halina Zabczak pisze:Witam, Czy mogę prosic o wysłanie na maila ... skanów z Jutrosina, chodzi o wieś Grąbkowo? pozdrawiam Halina
Leokadio,Leokadiaka pisze:Witam serdecznie, jeżeli Dzieje chłopa... tom III wrócił już do Pani to proszę o skany 78- Stęgosz i 83- Kretków.
Marianie, w tej sprawie to musiałbyś do AP Poznań napisaćsadyba pisze: Jeśli możliwe prosiłbym o skany :
Brzóstownia 1775-1856 sygn. 199
Brzóstownia 1849-1925 sygn. 200
Mchy 1821-1898 sygn.272
Radoszkowo 1776-1849 sygn. 280
Radoszkowo 1823-1924 sygn.281
malkontent pisze:...36 Majętność nowomiejska - Nowe Miasto, Klęka, Wolica Kozia, Komorza, Chocicza, Kolnice, Kolniczki, Łaskawy. 68 Majętność chocicka wsie Chocicza, Kolnice, Kolniczki, Łaskawy. ...
Zdjęcia wysłane.D-100 pisze:... 8 -Łukom. 10 - Grodziec, Królików. ...