Cmentarze - prośba o odszukanie grobu
-
jacek98764
Re: Cmentarze - prośba o odszukanie grobu
Witam. Czy ktoś z Forumowiczów wybiera się przed 01. listopada na cmentarz miłostowski?
Witam serdecznie
Mam pytanie. Czy będzie ktoś z Forumowiczów w najbliższym czasie na cmentarzu miłostowskim w Poznaniu?
Czy mogę prosić o fotografię grobu?
Poszukuję grobu:
Seweryn Niewiada, ur. 1894-02-19
pole:17 rząd:A numer:6 (grób rodzinny)
Witam serdecznie
Mam pytanie. Czy będzie ktoś z Forumowiczów w najbliższym czasie na cmentarzu miłostowskim w Poznaniu?
Czy mogę prosić o fotografię grobu?
Poszukuję grobu:
Seweryn Niewiada, ur. 1894-02-19
pole:17 rząd:A numer:6 (grób rodzinny)
pozdrawiam,
Jacek
Jacek
-
jacek98764
Czy moge się tutaj przypomnieć, jeśli chodzi o moją prośbę? Jeśli ktoś byłby na tym cmentarzu, to czy mógłbym prosić o wykonanie fotografii grobu S. M. Niewiada.
pozdrawiam,
Jacek
Jacek
-
Constantia
Dobry wieczór,jacek98764 pisze:Czy moge się tutaj przypomnieć, jeśli chodzi o moją prośbę? Jeśli ktoś byłby na tym cmentarzu, to czy mógłbym prosić o wykonanie fotografii grobu S. M. Niewiada.
Byłam dziś na cmentarzu na Miłostowie. Proszę o przesłanie e-mail
Małgorzata
poszukuję potomków z rodziny Cichorzewskich, Kamińskich, Wielickich, Skowrońskich, Pankowiaków
poszukuję potomków z rodziny Cichorzewskich, Kamińskich, Wielickich, Skowrońskich, Pankowiaków
-
jacek98764
Witam. Dziękuję
Wiadomość z adresem e-mail, wysłałem na priv.
Wiadomość z adresem e-mail, wysłałem na priv.
pozdrawiam,
Jacek
Jacek
-
Alik-Bydzia
Sipiory
Witam,
czy jest ktoś z Sipiór pod Kcynią lub okolic? Miałbym prośbę o sprawdzenie informacji na cmentarzu.
czy jest ktoś z Sipiór pod Kcynią lub okolic? Miałbym prośbę o sprawdzenie informacji na cmentarzu.
Witam,
orientuje się ktoś czy cmentarz w Mosinie posiada wyszukiwarkę internetową lub wie czy znajdują się tam nagrobki z nazwiskiem Dąbkiewicz?
orientuje się ktoś czy cmentarz w Mosinie posiada wyszukiwarkę internetową lub wie czy znajdują się tam nagrobki z nazwiskiem Dąbkiewicz?
Pozdrawiam | Aleksander
Poszukuję informacji o drukarni plac Działowy 9 / św. Wojciech 4 którą prowadził Aldon Dąbkiewicz w latach 1930-ch
Ktokolwiek widział > akt urodzenia Bronisława Kordelasińska 22/08/1906 oraz Aldon Dabkiewicz 27/07/1904
Poszukuję informacji o drukarni plac Działowy 9 / św. Wojciech 4 którą prowadził Aldon Dąbkiewicz w latach 1930-ch
Ktokolwiek widział > akt urodzenia Bronisława Kordelasińska 22/08/1906 oraz Aldon Dabkiewicz 27/07/1904
Witam
Zwracam się z orgomną prośbą o wykonanie fotografii grobów w Malanowie Są to groby pradziadków Michał Szczeciński zm 1953 i Bronisława Szczecińska.
Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdr Agnieszka.
Zwracam się z orgomną prośbą o wykonanie fotografii grobów w Malanowie Są to groby pradziadków Michał Szczeciński zm 1953 i Bronisława Szczecińska.
Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdr Agnieszka.
-
Renata6363
Proszę o odnalezienie grobów
Proszę o dane pochówków i odnalezienie grobów: Zofii Staszak, Wandy Szypulińskiej i Ireny Mikołajczak. Cmentarz farny ul. Gnieźnieńska Września.
- barbaraplewka
-
Piętka_Jacek
Basiu, Renata pisze o innym cmentarzu, parafialnym do którego nie ma wyszukiwarki.
Pozdrawiam
Jacek Piętka
Jacek Piętka
Jest możliwe wykonanie zdjęcia, wszakże pod warunkiem określenia przybliżonej lokalizacji. Jest to spory cmentarz, wyłowienie grobu jest dość trudne. Natomiast mam zdjęcia grobów powstańców wlkp.
Michał
Michał
Dobry wieczór.
Nie mogę znaleźć na forum. Czy jak pójdę do administracji cmentarza np miłostowskiego to uzyskam tam informacje nt poprzedniej lokalizacji grobu z którego przeniesiono jedynie tablicę z nazwiskiem?
Nie mogę znaleźć na forum. Czy jak pójdę do administracji cmentarza np miłostowskiego to uzyskam tam informacje nt poprzedniej lokalizacji grobu z którego przeniesiono jedynie tablicę z nazwiskiem?
Pozdrawiam | Aleksander
- Ela z Pojezierza
Witam ,
mam serdeczną prośbę do osób ,
które ,bywają ,lub może mieszkają w Owińskach gm.Czerwonak,
o zrobienie zdjęcia grobu rodziny, na Cmentarzu parafialnym.
Podam na priv.dane i swój e-mail.
Pozdrawiam
mam serdeczną prośbę do osób ,
które ,bywają ,lub może mieszkają w Owińskach gm.Czerwonak,
o zrobienie zdjęcia grobu rodziny, na Cmentarzu parafialnym.
Podam na priv.dane i swój e-mail.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ela
Ela
Witam.
Próbuję ustalić na jakim cmentarzu jest pochowana moja dalsza rodzina. Do jakiej parafii należała w latach 40 - 50 ul.Przemysłowa w Poznaniu?
Dziękuję.
Pozdrawiam.
Kaniewska Małgorzata.
Próbuję ustalić na jakim cmentarzu jest pochowana moja dalsza rodzina. Do jakiej parafii należała w latach 40 - 50 ul.Przemysłowa w Poznaniu?
Dziękuję.
Pozdrawiam.
Kaniewska Małgorzata.
Gniezno cmentarz św. Krzyża
http://gniezno.artlookgallery.com/grobo ... =0&cinki=1
http://gniezno.artlookgallery.com/grobo ... =0&cinki=1
Ala i Leszek Kabaciński-kabat53
http://www.leszekkabacinskikabat.com/
Springer+-1764iPriebe,Linette ej y
Brzeźniak:Kłecko,Łagiewniki Kościelne,Szamotuły,Koźmin,Obrzycko
Grempka,Srajek/Owczarczak/Majchrzak k/Kościana,Wyskoć,Wławie,Maciejewo
http://www.leszekkabacinskikabat.com/
Springer+-1764iPriebe,Linette ej y
Brzeźniak:Kłecko,Łagiewniki Kościelne,Szamotuły,Koźmin,Obrzycko
Grempka,Srajek/Owczarczak/Majchrzak k/Kościana,Wyskoć,Wławie,Maciejewo
- Paweł Wietrzykowski
Do jakiej parafii należała w latach 40 - 50 ul.Przemysłowa w Poznaniu?
Gosiu, parafia pw. Zmartwychwstania Pańskiego. Ale nie jest istotne do jakiej parafii należeli, gdyż mogli zostać pochowani na którymś z cmentarzy komunalnych: Miłostowo, Junikowo.
Pozdrawiam, Paweł
poszukuję: Wietrzykowski, Wyzuj, Gibowski, Sławek
Umarłych wieczność dotąd trwa, dokąd pamięcią im się płaci.
Witam.
Dziękuję Pawle za pomoc. Na Junikowie szukałam w wyszukiwarce, nie znalazłam. Jeszcze Miłostkowo zostało. A jeszcze, proszę mi powiedzieć, czy jeżeli grób został zlikwidowany, czy w danej parafii będą widniały jakieś informacje ? Znalazłam w wyszukiwarce groby, w których jest pochowanych 1500 osób. Różne daty i nazwiska. Czy to są przeniesione groby, które zostały zlikwidowane?
Dziękuję.
Pozdrawiam.
Kaniewska Małgorzata.
Dziękuję Pawle za pomoc. Na Junikowie szukałam w wyszukiwarce, nie znalazłam. Jeszcze Miłostkowo zostało. A jeszcze, proszę mi powiedzieć, czy jeżeli grób został zlikwidowany, czy w danej parafii będą widniały jakieś informacje ? Znalazłam w wyszukiwarce groby, w których jest pochowanych 1500 osób. Różne daty i nazwiska. Czy to są przeniesione groby, które zostały zlikwidowane?
Dziękuję.
Pozdrawiam.
Kaniewska Małgorzata.
- Paweł Wietrzykowski
Wiem jak to jest w przypadku Cmentarza parafialnego parafii p.w. Najświętszego Serca Jezusa i św. Floriana. Tam w przypadku likwidacji grobu pochówek wykazywany jest - zbiorczo - w jednym miejscu (bodaj kwatera L grób 1). Z kolei w parafii św. Andrzeja Apostoła ks. Proboszcz pokazywał mi zeszyt z naniesionymi pochówkami. Były tam pochówki po których dziś trudno doszukać się śladu.
p.s. wyszukiwarce poznańskich cmentarzy komunalnych, zwłaszcza Miłostowa i Junikowa tak do końca nie ufam, znalazłem sporo niedokładności, zwłaszcza w pochówkach z lat 50-tych i 60-tych
Sądzę, że będzie to zależało od konkretnej parafii.czy jeżeli grób został zlikwidowany, czy w danej parafii będą widniały jakieś informacje ?
p.s. wyszukiwarce poznańskich cmentarzy komunalnych, zwłaszcza Miłostowa i Junikowa tak do końca nie ufam, znalazłem sporo niedokładności, zwłaszcza w pochówkach z lat 50-tych i 60-tych
Pozdrawiam, Paweł
Witam.
Dziękuję za wyjaśnienie. Czyli tak jak zawsze w urzędach bywa - wszystko zależy od ludzi dobrej woli, niestety.
Może jak przyjadę do Poznania będę miała więcej szczęścia i coś więcej znajdę.
Pozdrawiam.
Kaniewska Małgorzata.
Dziękuję za wyjaśnienie. Czyli tak jak zawsze w urzędach bywa - wszystko zależy od ludzi dobrej woli, niestety.
Może jak przyjadę do Poznania będę miała więcej szczęścia i coś więcej znajdę.
Pozdrawiam.
Kaniewska Małgorzata.
- Paweł Wietrzykowski
Gosiu, jakich nazwisk szukasz ? Mam rodzinę na prawie każdym poznańskim cmentarzu - może coś znajdę.
Pozdrawiam, Paweł
To jeden grób. Pochowani są w nim: Michał, Bronisława i Antoni.algaa pisze:Witam
Zwracam się z orgomną prośbą o wykonanie fotografii grobów w Malanowie Są to groby pradziadków Michał Szczeciński zm 1953 i Bronisława Szczecińska...
Podaj poprzez PW swój email to prześlę Ci zdjęcia tego grobu i kilku innych z nazwiskiem Szczeciński.
Pozdrawiam
Darek 100
Darek 100
Ja nie mam zadnej prosby, oferuje pomoc.
Jesli ktos ma bliskich na cmentarzu w Murzynowie/Morrn za Niemcow /gm.Koscierzyna, powiat Gorzow Wlkp./ lub w okolicach Lipki Wielkie/gm.Santok/, Goszczanowo /gm.Drezdenko/ lub te bliskie okolice to prosze dac znac jesli znacie polozenie grobu to zrobie zdjecie jesli istnieje, jesli nie znacie lokacji grobu to cos popytam. Musialbym wiedziec dzisiaj dane do godziny 11 w nocy.
Jesli ktos ma bliskich na cmentarzu w Murzynowie/Morrn za Niemcow /gm.Koscierzyna, powiat Gorzow Wlkp./ lub w okolicach Lipki Wielkie/gm.Santok/, Goszczanowo /gm.Drezdenko/ lub te bliskie okolice to prosze dac znac jesli znacie polozenie grobu to zrobie zdjecie jesli istnieje, jesli nie znacie lokacji grobu to cos popytam. Musialbym wiedziec dzisiaj dane do godziny 11 w nocy.
Hania
Witam,
mam prośbę do kogoś, kto bywa na cmentarzu Junikowo w Poznaniu.
Znalazłam w wyszukiwarce namiary na grób Arkadiusza (zm. 1955) i Marii Belina Borzymów (zm.1960). W wyszukiwarce jest nieprawidłowy zapis Belina-Borzyń.
Pole 8 kwatera 2 miejsce 21
Nie mam pojęcia, czy ten grób fizycznie istnieje ani w jakim jest stanie
. Czy ktoś bywający na tym cmentarzu mógłby zerknąć przy okazji i zrobić zdjęcia (jeśli jest czemu...)? Będę bardzo wdzięczna.
Ze swojej strony oferuję pomoc na cmentarzach na warszawskich Powązkach i w Pruszkowie - gdyby ktoś potrzebował.
Pozdrawiam,
Joanna
mam prośbę do kogoś, kto bywa na cmentarzu Junikowo w Poznaniu.
Znalazłam w wyszukiwarce namiary na grób Arkadiusza (zm. 1955) i Marii Belina Borzymów (zm.1960). W wyszukiwarce jest nieprawidłowy zapis Belina-Borzyń.
Pole 8 kwatera 2 miejsce 21
Nie mam pojęcia, czy ten grób fizycznie istnieje ani w jakim jest stanie
Ze swojej strony oferuję pomoc na cmentarzach na warszawskich Powązkach i w Pruszkowie - gdyby ktoś potrzebował.
Pozdrawiam,
Joanna
Witam,
Poszukuję osób które mieszkają w pobliżu cmentarza w Kolniczkach, żeby wykonały zdjęcie. Więcej informacji na priv lub lukaszs87@gmail.com. Osoby zmarły w Kruczynku i Utracie więc chyba będzie ta parafia i ten cmentarz.
Poszukuję osób które mieszkają w pobliżu cmentarza w Kolniczkach, żeby wykonały zdjęcie. Więcej informacji na priv lub lukaszs87@gmail.com. Osoby zmarły w Kruczynku i Utracie więc chyba będzie ta parafia i ten cmentarz.
-
Aleksandra 1916
Może tu znajdziesz interesujący Cię grób
https://www.myheritage.pl/research/coll ... niczki&p=1
pozdrawiam
Aleksandra
https://www.myheritage.pl/research/coll ... niczki&p=1
pozdrawiam
Aleksandra
Dziękuję Pani Aleksandro,
ale albo to nie są wszystkie groby, albo po prostu nie ma już grobów z lat 50, albo jest jeszcze inny cmentarz, który obejmował po II wojnie obszar Kruczynku i Utraty. Niestety nie ma nawet tego nazwiska
ale albo to nie są wszystkie groby, albo po prostu nie ma już grobów z lat 50, albo jest jeszcze inny cmentarz, który obejmował po II wojnie obszar Kruczynku i Utraty. Niestety nie ma nawet tego nazwiska
- Paweł Wietrzykowski
Joasiu, wysłałem Ci zdjęcia na maila.JoMa pisze:Znalazłam w wyszukiwarce namiary na grób Arkadiusza (zm. 1955) i Marii Belina Borzymów (zm.1960). W wyszukiwarce jest nieprawidłowy zapis Belina-Borzyń. Pole 8 kwatera 2 miejsce 21
Pozdrawiam, Paweł
Witajcie!
Czy ktoś z Was zna lub bywa na starym cmentarzu, przy ul. Bolesława Chrobrego w Międzychodzie? Poszukuję grobów moich przodków, małżeństw:
1. Andrzeja Pospiesznego (ur. 16.11.1872 r., zm. 8.01.1954 r.) i Walentyny Pospiesznej z d. Dolata (ur. 26.01.1867 r., zm. 28.02.1943 r.) oraz
2. Wincentego Górnego (nie mam pewności co do jego pochówku na cmentarzu w Międzychodzie) i Pauliny Górnej z d. Śliwińska (ur. 6.06.1869 r., zm. 14.10.1957 r.)
Jeżeli jakaś dobra dusza będzie miała po drodze na ten stary cmentarz, to będę niezmiernie wdzięczny za sprawdzenie czy groby powyższych osób znajdują się na tej nekropolii i podzielenie się ewentualnymi zdjęciami.
Czy ktoś z Was zna lub bywa na starym cmentarzu, przy ul. Bolesława Chrobrego w Międzychodzie? Poszukuję grobów moich przodków, małżeństw:
1. Andrzeja Pospiesznego (ur. 16.11.1872 r., zm. 8.01.1954 r.) i Walentyny Pospiesznej z d. Dolata (ur. 26.01.1867 r., zm. 28.02.1943 r.) oraz
2. Wincentego Górnego (nie mam pewności co do jego pochówku na cmentarzu w Międzychodzie) i Pauliny Górnej z d. Śliwińska (ur. 6.06.1869 r., zm. 14.10.1957 r.)
Jeżeli jakaś dobra dusza będzie miała po drodze na ten stary cmentarz, to będę niezmiernie wdzięczny za sprawdzenie czy groby powyższych osób znajdują się na tej nekropolii i podzielenie się ewentualnymi zdjęciami.
Pozdrawiam!
Michał
Michał
- Jerzy Kołpowski
http://polskie-cmentarze.com/miedzychod ... hp?id=formTanzanit pisze:Witajcie!
Pozdrawiam,
Jurek Kołpowski
Poszukuję aktów urodzenia: Jan ANTONIEWSKI alias DANKOWSKI (ok.1769)
Joanna PRZEZDZIECKA (ok. 1771)
Jurek Kołpowski
Poszukuję aktów urodzenia: Jan ANTONIEWSKI alias DANKOWSKI (ok.1769)
Joanna PRZEZDZIECKA (ok. 1771)
Witajcie!
Dziękuję, ze wskazanie tej strony, jednak przejrzałem już tę wyszukiwarkę. Okazuje się, że zawiera ona jedynie wpisy z nowego "dużego" cmentarza w Międzychodzie znajdującego się na obrzeżach miasta. Dlatego o pomoc w odszukaniu grobów zwróciłem się tutaj. Jeżeli ktoś kojarzy mogiły pospiesznych lub Górnych, uprzejmie proszę o informacje.
Dziękuję, ze wskazanie tej strony, jednak przejrzałem już tę wyszukiwarkę. Okazuje się, że zawiera ona jedynie wpisy z nowego "dużego" cmentarza w Międzychodzie znajdującego się na obrzeżach miasta. Dlatego o pomoc w odszukaniu grobów zwróciłem się tutaj. Jeżeli ktoś kojarzy mogiły pospiesznych lub Górnych, uprzejmie proszę o informacje.
Pozdrawiam!
Michał
Michał
Udało mi się samodzielnie odszukać groby przodków podczas wyprawy do Międzychodu.
W związku z tym odwołuję prośbę.
Wszystkim zaangażowanym dziękuję!
W związku z tym odwołuję prośbę.
Wszystkim zaangażowanym dziękuję!
Pozdrawiam!
Michał
Michał
Witajcie!
Poszukuję kolejnych grobów, tym razem na cmentarzach w Wyszynie koło Turku. Wiem, że istnieją dwa. Pierwszy stary z czasów I wojny światowej oraz drugi młodszy znajdujący się na uboczu miejscowości, przy ul. cmentarnej.
Wiem, że przy ul. cmentarnej znajdują się następujące groby:
Wacław (1921-1957) i Eleonora z d. Głąbicka (1926-2015) Ignaczak
Józefa z d. Młodzieniak (1890-1930) Głąbicka
Ponadto poszukuję grobów następujacych osób:
Jan Głąbicki (ur. około 1880-1890) - ojciec Eleonory
Józef i Waleria Ignaczak (oboje urodzeni przed 1900 lub na początku XX wieku) - rodzice Wacława
Czy jakaś dobra dusza mieszka w okolicach Wyszyny, zna w/w cmentarze i jest w stanie podzielić się garścią informacji na temat istnienia tychże nagrobków?
Poszukuję kolejnych grobów, tym razem na cmentarzach w Wyszynie koło Turku. Wiem, że istnieją dwa. Pierwszy stary z czasów I wojny światowej oraz drugi młodszy znajdujący się na uboczu miejscowości, przy ul. cmentarnej.
Wiem, że przy ul. cmentarnej znajdują się następujące groby:
Wacław (1921-1957) i Eleonora z d. Głąbicka (1926-2015) Ignaczak
Józefa z d. Młodzieniak (1890-1930) Głąbicka
Ponadto poszukuję grobów następujacych osób:
Jan Głąbicki (ur. około 1880-1890) - ojciec Eleonory
Józef i Waleria Ignaczak (oboje urodzeni przed 1900 lub na początku XX wieku) - rodzice Wacława
Czy jakaś dobra dusza mieszka w okolicach Wyszyny, zna w/w cmentarze i jest w stanie podzielić się garścią informacji na temat istnienia tychże nagrobków?
Pozdrawiam!
Michał
Michał
W wolnej chwili sprawdzę i spróbuję odszukać te groby. Na pewno nie w tym tygodniu.
Pozdrawiam
Darek 100
Darek 100
Dziękuję serdecznie za Pana pomoc, będę czekał. Czy mogę prosić również o ewentualne zdjęcia. W wiadomości prywatnej podam potem adres e-mail.
Pozdrawiam!
Michał
Michał
Oczywiście, jeśli znajdę groby to zrobię zdjęcia.
Pozdrawiam
Darek 100
Darek 100
Podaj adres to prześlę zdjęcia.Tanzanit pisze:W wiadomości prywatnej podam potem adres e-mail.
Pozdrawiam
Darek 100
Darek 100
Przesłałem adres email.D-100 pisze:Podaj adres to prześlę zdjęcia.Tanzanit pisze:W wiadomości prywatnej podam potem adres e-mail.
Proszę daj znać czy wiadomość dotarła.
Pozdrawiam!
Michał
Michał
Zdjęcia wysłałem.Tanzanit pisze:Przesłałem adres email.
Proszę daj znać czy wiadomość dotarła.
Pozdrawiam
Darek 100
Darek 100
-
pelikan_pl
Poszukuję mojego wujka. Wiem tylko tyle, że nazywał się Piotr Sztama, podpisywał się Piotr Sztamma, należał do 56 pułku Strzelców Wielkopolskich, 15.08.1939 r. wysłał zdjęcie w mundurze, które zostało zrobione w Krotoszynie u fotografa J. Habowskiego. Już w trakcie wojny był poszukiwany przez PCK. Prawdopodobnie poległ w okolicach Łowicza.
Witam,
Siostra mojego pradziadka Rozalia Zygmanowska uz jako panna wyjechała do Poznania, gdzie pracowała jako 'gosposia u księży' aż do swojej śmierci. Zostala tam przez nich pochowana. Nie marzę, że uda się ustalić przy jakiej parafii pracowała, ale czy można gdzieś znaleźć cmentarz na którym została pochowana?
Pozdrawiam serdecznie
Ania
Siostra mojego pradziadka Rozalia Zygmanowska uz jako panna wyjechała do Poznania, gdzie pracowała jako 'gosposia u księży' aż do swojej śmierci. Zostala tam przez nich pochowana. Nie marzę, że uda się ustalić przy jakiej parafii pracowała, ale czy można gdzieś znaleźć cmentarz na którym została pochowana?
Pozdrawiam serdecznie
Ania
Kiedy się urodziła?ania6 pisze:Witam,
Pozdrawiam serdecznie
Ania
W Kartotece ewidencji ludności m. Poznania znalazłem tylko Rozalię Zygmaniak:
Rozalia Zygmaniak
https://szukajwarchiwach.pl/53/474/0/19 ... /#tabSkany
Pozdrawiam - Bartek
HIC MORTVI VIVVNT ET MVTI LOQVVNTVR. A dbałość o naukę jest miłość.
HIC MORTVI VIVVNT ET MVTI LOQVVNTVR. A dbałość o naukę jest miłość.
Witam
Czy ktoś odwiedzający cmentarz Miłostowo zechciałby zrobić m zdjęcie grobu - zm. Leopolda Kopaczyk - pole:41 kwatera:4A rząd:1A miejsce:7. Będę bardzo wdzięczna.
Czy ktoś odwiedzający cmentarz Miłostowo zechciałby zrobić m zdjęcie grobu - zm. Leopolda Kopaczyk - pole:41 kwatera:4A rząd:1A miejsce:7. Będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
Liliana Komorowska
--------------------------------------
Komorowski Antoni akt ur. II poł. XVIIIw.(Czerniejewo i okolice) Brzostowski Antoni zgon poł.XIXw. (?) Brzostowski Kazimierz XVIIIw.(kuj.pom.)
Liliana Komorowska
--------------------------------------
Komorowski Antoni akt ur. II poł. XVIIIw.(Czerniejewo i okolice) Brzostowski Antoni zgon poł.XIXw. (?) Brzostowski Kazimierz XVIIIw.(kuj.pom.)
- Paweł Wietrzykowski
Będę jutro na Miłostowie. Kwatera 41 to blisko grobu moje Żony.
Podaj na PW maila - prześlę Ci zdjęcia.
Podaj na PW maila - prześlę Ci zdjęcia.
Pozdrawiam, Paweł
Witam czy ktoś ma możliwość sprawdzenia grobu na cmentarzu w Brennej lub jest z tamtych okolic.
Brenna . powiat Cieszyn.
Konkretnie interesuje mnie grób Władysława Bilana,
WŁADYSŁAW BILAN
UR. 23.06.1925
Prosiłbym o zrobienie zdjęcia.
Brenna . powiat Cieszyn.
Konkretnie interesuje mnie grób Władysława Bilana,
WŁADYSŁAW BILAN
UR. 23.06.1925
Prosiłbym o zrobienie zdjęcia.
Pozdrawiam Jarek.
Poszukuję
STRYSZOWSKI, WALKOWIAK, BILAN/BILON, REMBACZ, TONAK, RUCKI/RUDZKI, MAĆKOWIAK
Poszukuję Akt Zgonu osoby Jakub Stryszowski ok. 1939 z Poznania
Akta z Parafii w Podstolicach (Kraków) akt ur z 1895 i 1867 i 1870 Rzeszotary
Poszukuję
Zdarzyło mi się dzisiaj być w Brennej i przy ładnej pogodzie miałem wiele szczęścia, że po kilkunastu minutach trafiłem na grób Władysława Bilana. Wysłałbym jakieś zdjęcie, ale nie znam adresu.
Bolesław Lipoński
Panie Bolesławie dziękuję na szybką odpowiedz.
Wysłałem Panu prywatną wiadomość z moim adresem email. Byłbym wdzięczny za zdjęcie..
Dziękuję bardzo Panu za przesłanie zdjęć.
Pozdrawiam.
Wysłałem Panu prywatną wiadomość z moim adresem email. Byłbym wdzięczny za zdjęcie..
Dziękuję bardzo Panu za przesłanie zdjęć.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam Jarek.
Poszukuję
Poszukuję
Czy są tu osoby ze Szczecina (Cmentarz Centralny) i ze Złotowa koło Piły? Na obu cmentarzach są pochowani moi dalecy krewni i za pomocą ich grobów chciałbym nawiązać kontakt z ich rodzinami. Osoby chętne do pomocy proszę o kontakt: kowalski.szymek@gmail.com
Dzień Dobry. Nazywam się Szymon Kowalski i poszukuje informacji o rodzinie Kowalski pochodzących z okolicy Witkowa i Powidza (przełom XIX i XX wieku), oraz rodziny Janków z Żydowa/Kosowa koło Gniezna (rodzice Andrzej Janka i Konstancja Dziel :)
^^ Bardzo dziękuje Pani Beacie za pomoc w zlokalizowaniu grobu w Szczecinie
Czy jest może tu jakaś dobra duszyczka z okolic Złotowa, Piły, albo Jastrowia? 
Dzień Dobry. Nazywam się Szymon Kowalski i poszukuje informacji o rodzinie Kowalski pochodzących z okolicy Witkowa i Powidza (przełom XIX i XX wieku), oraz rodziny Janków z Żydowa/Kosowa koło Gniezna (rodzice Andrzej Janka i Konstancja Dziel :)
^^ Czy jest tu może ktoś z okolic Gniezna? Miałbym sprawę na cmentarzu św. Piotra i Pawła 
-
Sławomir Łubiński
Witam,
podaj o kogo chodzi, postaram się pomóc
Sławek Łubiński
podaj o kogo chodzi, postaram się pomóc
Sławek Łubiński